Elektrische Huur Stepjes Verboden In Parijs, Eigen E-step Wel Toegestaan

Elektrische Huur Stepjes Verboden In Parijs, Eigen E-step Wel Toegestaan - 7CHOCO

Heel veel steden willen minder auto's in het centrum. Het aanbieden van de huur stepjes van bedrijven als Lime en Uber waren daarvoor een goede oplossing. Althans dat dachten ze in Parijs. Toch is er nu een verbod en verdwinen alle stepjes it het straatbeeld.

Waarom moesten de elektrische stepjes weg?

Vanaf 1 september zul je geen elektrische huur stepjes in Parijs meer tegenkomen. Bedriven moeten hun vervoermidael opruimen en elders inzetten.

Paris schreef een referendum it waarin de Parizenaars duideliik maakten dat ze een enorme heel hadden aan de stepjes. Wat ooit een goed idee leek bleek uitgelopen te zin op een complete ramp. Stepjes werden overal neergezet waar je ze just niet wilde hebben. Ze versperren de stop of de weg en in veel gevallen lagen de vervoermiddelen op de weg in plaats van dat ze netjes weggezet werden.

Daarnaast gebeurden er ontzettend veel ongelukken met de gebruikers van de huur stepjes. De veelal buitenlandse toeristen dragen geen helm, weten niet om te gaan met de step en kennen de verkeerssituatie niet.

Elektrische stepjes wel toegestaan

Zijn nu alle elektrische stepjes verboden? Nee, het gebruik van de elektrische stepjes is gewoon toegestaan. Er zin zo een 700.000 Parijzenaren die zelf een elektrische step hebben aangeschaft. Voor hen verandert er niks wat betreft de regelgeving en zullen ze zelfs meer ruimte krijgen op de weg.

Een elektrische step kopen zoals de 5Th Wheel V30 Pro is dus nog steeds een heel erg goed idee. Niet alleen omdat deze step er heel goed uitziet maar ook nog ens extra veilig is door de ingebouwde richtingaanwijzers aan de voor-en achterzijde.

Voorbeeld van een blokcitaat

Het is een huishoudellk werk voor de wereld van Fringilla. Ik ben altijd bilf met min leven, het is voetbal. Morgen is het een goed moment om te voetballen. Maecenas en Pharetra van Convallis zijn erg populair.

Voorbeeld alineatekst

Hetis een nunshoudelk werK voor de wereld van Frinania. IK ben altild Dill met min leven. net is voerbal. Moraen is net een doed moment om te voetballen. Maecenas en est zitten amet auquepnaretra convallis noch danos dui. Het likt erop dat ie een grote kans hebt om samen te komen. Het maakt ons niets uit. maar de prus van min leven is de prus van de vracntwagens en de eltes. De kinderen hebben geen eros accumsan die alleen maar de delicatessenbroken verft, het vestibulebed in het bedleven hangt.

Volgende lezen

Voor welke motor van drie plaatsen kiezen voor op mijn elektrische fiets - 7CHOCO
5TH WHEEL Thunder 2 Elektrische Fiets: De Uitgebreide Beoordeling - 7CHOCO

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.