Mobiele Servicevoorwaarden

Mobiele Servicevoorwaarden

7CHOCO

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024

De mobiele berichtendienst van 7CHOCO (de “Service”) wordt beheerd door 7CHOCO (“7CHOCO”, “wij” of “ons”). Uw gebruik van de Service betekent dat u akkoord gaat met deze voorwaarden (“Mobiele Voorwaarden”). Wij kunnen de Service of een van de functies ervan op elk moment zonder kennisgeving wijzigen of annuleren. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kunnen wij deze Mobiele Voorwaarden ook op elk moment wijzigen en uw voortgezet gebruik van de Service na de ingangsdatum van dergelijke wijzigingen betekent dat u deze wijzigingen accepteert.

Door in te stemmen met de SMS/tekstberichtenservice van 7CHOCO, gaat u akkoord met het ontvangen van terugkerende SMS/tekstberichten van en namens 7CHOCO via uw draadloze provider naar het mobiele nummer dat u hebt opgegeven, zelfs als uw mobiele nummer is geregistreerd op een nationale of federale Bel-me-niet lijst. Tekstberichten kunnen worden verzonden met behulp van een automatisch telefoonkiezer systeem of andere technologie. De service omvat promotieberichten zoals promoties, aanbiedingen, kortingsbonnen en andere marketingaanbiedingen; het omvat ook transactionele berichten zoals bestelupdates en accountmeldingen.

U begrijpt dat u zich niet hoeft aan te melden voor dit programma om aankopen te doen en dat uw toestemming geen voorwaarde is voor een aankoop bij 7CHOCO. Uw deelname aan dit programma is volledig vrijwillig.

Wij brengen geen kosten in rekening voor de Service, maar u bent verantwoordelijk voor alle kosten en vergoedingen die uw draadloze provider in rekening brengt voor sms-berichten. De berichtfrequentie varieert. Bericht- en datakosten kunnen van toepassing zijn. Controleer uw mobiele abonnement en neem contact op met uw draadloze provider voor meer informatie. U bent als enige verantwoordelijk voor alle kosten in verband met SMS/tekstberichten, inclusief kosten van uw draadloze provider.

U kunt zich op elk moment afmelden voor de Service. Stuur het enkele trefwoord STOP naar 7CHOCO of klik op de afmeldlink (indien beschikbaar) in een tekstbericht om te annuleren. U ontvangt een eenmalig bevestigings-sms-bericht voor afmelding. Er worden geen verdere berichten naar uw mobiele apparaat verzonden, tenzij door u geïnitieerd. Als u zich hebt geabonneerd op andere mobiele berichtenprogramma’s van 7CHOCO en deze wilt annuleren, moet u zich, behalve waar toepasselijke wetgeving anders vereist, afzonderlijk afmelden voor die programma’s volgens de instructies in de respectieve mobiele voorwaarden.

Voor Service-ondersteuning of hulp, stuur HELP naar 7CHOCO of e-mail naar service@7choco.nl.

Wij kunnen op elk moment een korte code of telefoonnummer wijzigen die wij gebruiken om de Service te beheren en zullen u op de hoogte stellen van deze wijzigingen. U erkent dat berichten, inclusief STOP- of HELP-verzoeken, die u naar een korte code of telefoonnummer stuurt die wij hebben gewijzigd mogelijk niet worden ontvangen en wij zijn niet verantwoordelijk voor het honoreren van verzoeken die in dergelijke berichten zijn gedaan.

De draadloze providers die door de Service worden ondersteund zijn niet aansprakelijk voor vertraagde of niet-bezorgde berichten. U stemt ermee in ons een geldig mobiel nummer te verstrekken. Als u een nieuw mobiel nummer krijgt, moet u zich opnieuw aanmelden voor het programma met uw nieuwe nummer.

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, stemt u ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn voor mislukte, vertraagde of verkeerd bezorgde levering van enige informatie die via de Service wordt verzonden, voor eventuele fouten in dergelijke informatie en/of voor enige actie die u wel of niet onderneemt in vertrouwen op de informatie of Service.

Wij respecteren uw recht op privacy. Raadpleeg ons Privacybeleid om te zien hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken.