why_7_-_M

Uniek Concept van 7 Choco

Innovatief Bedrijfsmodel

7 Choco hanteert een bedrijfsmodel dat online platform, showrooms en servicecentra combineert, waardoor we de operationele kosten verlagen terwijl we een persoonlijke en op maat gemaakte klantervaring behouden.

Neutrale Marktpositie

Als platform geeft 7 Choco geen voorkeur aan bepaalde vendors, waardoor we flexibel de beste producten aan onze klanten kunnen aanbevelen, gebaseerd op hun behoeften en niet op contractuele verplichtingen met specifieke vendors.

Transparante en Klantvriendelijke Prijsstelling

Door de operationele kosten te verlagen en alleen redelijke winsten te accepteren, kan 7 Choco concurrerende prijzen bieden, terwijl we de duurzaamheid van het bedrijf behouden.

Klantgerichte Onderhandelingsstrategie

7 Choco is bereid om met vendors te onderhandelen in het belang van de klant, wat onze toewijding aan klanttevredenheid onderstreept.

Uitgebreide Dienst

Door samen te werken met verschillende dienstverleners, kan 7 Choco overal in het land consistente en hoogwaardige dienst bieden.

Extra Aandacht voor Productkwaliteit

Met aanvullende kwaliteitscontroles zorgt 7 Choco ervoor dat elk product dat op het platform wordt verkocht, voldoet aan de hoogste normen.

Duurzaamheid en MaatschappelijkeVerantwoordelijkheid

7 Choco is toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, naast de economische aspecten van het bedrijf.

Duidelijke Uiting van Langetermijnvisie

Door haar rol als brug in de groene mobiliteitssector te benadrukken, toont 7 Choco haar langetermijndoelen en toewijding aan klanten en partners.